Close Menu

Vrijwilligers - MEC

Vrijwilligers zijn in het MEC meer dan welkom! Er is genoeg te doen. We zijn op zoek naar mensen met iets van een educatieve achtergrond om lessen te geven, maar ook handige klusjesmannen en -vrouwen voor kleine werkzaamheden in, om en voor het centrum.
 

Vacatures


Vrijwillige Docent:

In het MEC worden veel lessen gegeven voor basisschoolklassen uit Leiderdorp. Dat worden er in de toekomst hopelijk alleen maar meer en daar kunnen wij wel hulp bij gebruiken.

Heb je ervaring in het (basis)onderwijs en/of een achtergrond op het gebied van educatie, dan hebben wij een super leuke vrijwilligersuitdaging voor je. Kennis van natuur en duurzaamheid is een pré, maar geen vereiste. Wil je meer weten of heb je interesse? Neem contact met ons op. We horen graag van je!

 

Vrijwillige Klusjesman:

In, om en voor het MEC is altijd wel iets te klussen. Zo staat er een grote verbouwing op stapel, maar we willen ook graag de buitenruimte meer gaan aankleden. Voor activiteiten als vogelhuisjes maken met kinderen moeten er veel planken verzaagd worden en ook voor dit soort klusjes zoeken we mensen. Naast klussen voor het MEC zijn er ook veel klussen te doen op de kinderboerderij, in het park en de heemtuin. Kortom die handige handjes zijn overal inzetbaar en meer dan welkom!

Heb je ervaring in de bouw of ben je gewoon handig met klussen, dan hebben wij een geweldige vrijwilligersuitdaging voor je. Wil je meer weten of heb je interesse? Neem contact met ons op. We horen graag van je!

 

Vrijwillige Tuinman:

Momenteel wordt de kruidentuin naast het MEC door één vrijwilliger bijgehouden en de mensen van de kinderboerderij en het park springen af en toe bij. Graag willen wij wat uitbreiden en de omgeving rond het MEC zo inrichten dat het een inspiratie kan zijn voor mensen met een stadstuintje. Daar kunnen wij wel wat hulp bij gebruiken! Heb je ervaring in het groen of heb je gewoon groene vingers, dan hebben wij een superleuke vrijwilligersuitdaging voor je. Wil je meer weten of heb je interesse? Neem contact met ons op. We horen graag van je!

 

Contact:

Milieu Educatief Centrum Leiderdorp

André Biemans

A.Biemans@leiderdorp.nl

Marieke Weishaupt

M.Weishaupt@leiderdorp.nl