Close Menu

MEC - even voorstellen

Marieke Weishaupt

Marieke WeishauptFunctie: medewerker educatie

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

E-mail: m.weishaupt@leiderdorp.nl

Natuur en duurzaamheid vind ik heel belangrijk en daar wilde (en wil!) ik mij graag voor inzetten. Na mijn PABO opleiding ben ik dan ook niet voor de klas terecht gekomen, maar aan de slag gegaan bij Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Daar ben ik ruim 11 jaar betrokken geweest bij de parkeducatie en verantwoordelijk voor de NME voor de basisscholen in de regio. Met veel plezier, maar toen de uitdaging in Leiderdorp voorbij kwam heb ik deze met twee handen aangegrepen en daar heb ik geen seconde spijt van! Hopelijk mag ik mij hier nog lang inzetten voor het MEC.

 


Bart de Koning

 Functie: Inhuurkracht

 Werkdagen: Dinsdag en Donderdag

 E-mail: dekoning@dds.nl

 Ik ben tijdelijk ingehuurd om het MEC te ondersteunen bij het geven van lessen en het vernieuwen en moderniseren van het NDE (Natuur en Duurzaamheids Educatie) aanbod. Ik ben eigenaar van 'Natuur is een feest' en heb veel ervaring met het geven van lessen en het begeleiden van activiteiten. Daarnaast heb ik meegeschreven aan natuurmethodes voor het basisonderwijs en NME/NDE aanbod ontwikkeld voor diverse centra zoals het MEC.

 

Alison Bartlett

 Functie: Medewerker Educatie

 Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag

 E-mail: a.bartlett@leiderdorp.nl

 Ik ben sinds januari 2020 werkzaam bij het Milieu Educatief Centrum (MEC). Als Educatief Medewerker richt ik mij op het ontwikkelen en geven van duurzaamheids- en natuurlessen voor basisschoolkinderen. Ik doe dit met veel plezier! Ik  heb in het verleden Biologie gestudeerd en hierna de PABO gedaan. Na meer dan 10 jaar onderwijservaring in het basisonderwijs werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb altijd gedroomd van het combineren van beide studies. In het MEC is deze droom uitgekomen!