Close Menu

MEC - even voorstellen

Marieke Weishaupt

Marieke WeishauptFunctie: medewerker educatie

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

E-mail: m.weishaupt@leiderdorp.nl

Natuur en duurzaamheid vind ik heel belangrijk en daar wilde (en wil!) ik mij graag voor inzetten. Na mijn PABO opleiding ben ik dan ook niet voor de klas terecht gekomen, maar aan de slag gegaan bij Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Daar ben ik ruim 11 jaar betrokken geweest bij de parkeducatie en verantwoordelijk voor de NME voor de basisscholen in de regio. Met veel plezier, maar toen de uitdaging in Leiderdorp voorbij kwam heb ik deze met twee handen aangegrepen en daar heb ik geen seconde spijt van! Hopelijk mag ik mij hier nog lang inzetten voor het MEC.

 


Bart de Koning

 Functie: Inhuurkracht

 Werkdagen: Dinsdag en Donderdag

 E-mail: dekoning@dds.nl

 Ik ben tijdelijk ingehuurd om het MEC te ondersteunen bij het geven van lessen en het vernieuwen en moderniseren van het NDE (Natuur en Duurzaamheids Educatie) aanbod. Ik ben eigenaar van 'Natuur is een feest' en heb veel ervaring met het geven van lessen en het begeleiden van activiteiten. Daarnaast heb ik meegeschreven aan natuurmethodes voor het basisonderwijs en NME/NDE aanbod ontwikkeld voor diverse centra zoals het MEC.

 

Carla van Hunen

 Functie: Medewerker Educatie

 Werkdagen: dinsdag*, woensdag en donderdag (*flexibel)

 E-mail: c.van.hunen@leiderdorp.nl

 Ik verdeel mijn werkzame uren momenteel over twee vergevers. Vanaf november zal ik het MEC helaas verlaten om fulltime bij mijn andere werkgever te gaan werken. Bart zal mijn werkzaamheden dan zoveel mogelijk waarborgen.