Meld je aan voor onze nieuwsbrief »

28/2 – Takkenwerk: zagen en knippen om te knotten

knotwilgen Houtkamp

De knotwilgen in park De Houtkamp moeten weer geknot worden: alle takken mogen eraf op woensdag 28 februari! Ben je 8 tot 12 jaar oud, kom dan met je (groot)vader of moeder die dag om 13:00 uur naar het MEC in de Sterrentuin waar we starten. Het begint die middag al om 13.00 uur in het MEC, en het duurt tot 16.00 uur. En het is echt stoer buitenwerk, met scherpe zagen en takkenscharen! Maar je krijgt van tevoren wel instructie natuurlijk. Dus als je goed oplet gaat het helemaal lukken! De takken en twijgen gaan we die middag in een laag hek vlechten voor de nieuwe kruidentuin van het MEC. Ben je moe van het zagen en knippen… dan mag je dus gaan vlechten en dat is ook leuk.

Denk eraan om oude kleren en laarzen aan te doen, want je loopt kans op een paar groene vegen en modderspatten. Dat hoort nou eenmaal bij werken in de natuur. Er wordt gezorgd voor werkhandschoenen voor alle harde werkers. Tussendoor wordt er gezorgd voor warme choco en koek.

Aanmelden kan HIER!

Deze activiteit is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Het start om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Er kunnen max. 20 kinderen meedoen, en daarnaast begeleidende ouders. Je betaalt 2 euro om mee te doen (volwassen begeleiders gratis). Aanmelden kan via de activiteitenpagina op onze website. Voor meer informatie: mec@natuureducatie.nl.


Geplaatst op donderdag 8 februari 2018