Close Menu

Stage

MEC:

Vanaf de middelbare school ga je meestal wel een keer stage lopen. Dat kan een maatschappelijke stage zijn, maar ook een leer-werkstage. Ook bij het Milieu Educatief Centrum kun je stage lopen. Wel vragen wij HBO/WO niveau en een minimale stageperiode van 3 maanden.  Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je interesse? Laat maar weten: neem contact op met AndrĂ© en Marieke.

 

Contact:

Milieu Educatief Centrum Leiderdorp

André Biemans

A.Biemans@leiderdorp.nl

Marieke Weishaupt

M.Weishaupt@leiderdorp.nl

 

Kinderboerderij, Park De Houtkamp & De Heemtuin:

Vanaf de middelbare school ga je meestal wel een keer stage lopen. Dat kan een maatschappelijke stage zijn, maar ook een leer-werkstage. De kinderboerderij is een populaire stageplek, maar ook in de Heemtuin en in het park De Houtkamp zelf zijn leuke en leerzame stageplaatsen beschikbaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je interesse? Laat maar weten: neem contact op met de beheerder van De Houtkamp Bert van Eijk!

Voor leerlingen van het beroepsonderwijs zijn wij ook te vinden op de website stagemarkt.nl. De kinderboerderij in Leiderdorp is namelijk ook een erkend leerbedrijf voor de Samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs en bedrijfsleven (SBB).

 

Contact:

Kinderboerderij, Heemtuin en park De Houtkamp Leiderdorp

Beheerder: Bert van Eijk  

B.van.Eijk@leiderdorp.nl

 

Schooltuinen:

Vanaf de middelbare school ga je meestal wel een keer stage lopen. Dat kan een maatschappelijke stage zijn, maar ook een leer-werkstage. Ook bij de schooltuinen zijn er mogelijkheden. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je interesse? Laat maar weten: neem contact op met de voorzitter van Stichting Schooltuinen, Joop van Huut.

 

Contact:

Stichting Schooltuinen Leiderdorp

Joop van Huut

E-mail: j.h.m.vanhuut@casema.nl/

Tel. 071-5895032

Website: www.schooltuinleiderdorp.nl