Meld je aan voor onze nieuwsbrief »

14/6 … Een kijkje in de dierentuin

dierentuinkijkdoos

Kom op woensdag 14 juni om 14:00 (tot 16:00) naar de Sterrentuin voor een ‘Een kijkje in de dierentuin’. En wat voor dier ben jij eigenlijk? Een gezellige middag voor kinderen, waar van alles te doen is!

Twee uur lang kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar meedoen aan speelse en creatieve activiteiten bij diverse aanbieders in de Sterrentuin. Hierbij  kun je denken aan je eigen dierentuinkijkdoos maken en het uitbeelden van dieren. Heb je wel eens goed gekeken hoe olifanten lopen? Kun je dat nadoen? Lopen ze echt zo te stampen? Er is een quiz met als thema: welke staart is van welk dier. Herken jij de staart van een aap? Je kunt dieren knutselen en je laten grimeren tot een leuk, mooi of gevaarlijk dier. Allerlei activiteiten dus, met de dierentuin als thema!

Deze speciale middag in de Sterrentuin wordt georganiseerd  door het  Museum,  BplusC, Theater Toverlei, Stichting MOL, SCw Leiderdorp en het MEC.

Het werkt zo: meld je eerst HIER aan. Je krijgt dan een automatisch berichtje waarin je op de bevestigingslink moet klikken om je inschrijving compleet te maken. Op de dag zelf kunnen de kinderen vanaf 13:45 voor €3,00 een strippenkaart komen ophalen in het atrium van de Sterrentuin, waarna ze zelf bepalen wanneer ze welke activiteiten doen. Een versnapering en limonade tussendoor hoort er ook bij.


Geplaatst op zondag 7 mei 2017