Meld je aan voor onze nieuwsbrief »

22/5 – Houdt u van geel…?

Grote kwikstaart - vrouwtje

Dan is de excursie in de Munnikkenpolder op maandagavond 22 mei voor u een aanrader. En ook voor hen die niet zo van geel houden is de 11de excursie in de Munnikkenpolder met IVN gidsen een belevenis.

Samen genieten van de voorjaarssfeer, de gele pracht van bloemen en natuurlijk van de vele vogels in de polder. De IVN gidsen gaan er op 22 mei van 19.00 uur tot 20.30 uur naar kijken en u bent uitgenodigd om mee te gaan. Aanmelden is niet nodig. We verzamelen om 18.50 uur in de polder, onderaan de brug over de A4. De opgang naar de brug is even voorbij het Gemeentehuis op de Willem Alexanderlaan.

De excursie wordt deels fietsend gedaan. Bent u te voet? Geen probleem, want u kunt zich steeds lopend bij de groep voegen. We hopen na te praten met een kop thee of koffie (€1, -). Ondanks het voorjaar is de kans dat het in de polder koud en winderig is groot. Zorg dus voor voldoende dikke kleding, meer dan u gewend bent, én voor waterdichte schoenen, evt. een kijker, flora en/of vogelboek, iets om mee en op te schrijven. Ook een paraplu is handig. Voor meer informatie: maddyvanholland@ziggo.nl.

Foto: Grote gele kwikstaart – vrouwtje (door Jos Gerrese)


Geplaatst op dinsdag 16 mei 2017