Close Menu

Basisscholen - Hoe het werkt

Vanaf september 2018 kun je als leerkracht van een basisschool uit Leiderdorp direct op onze website een activiteit of lespakket reserveren. Nu is er al een ruim aanbod van natuureducatieve lessen, maar in de loop van de tijd zullen daar ook lessen over duurzaamheid  bij gaan komen. Het aanbod zal dan onder de volgende vijf thema’s vallen: ‘Water’, ‘Energie & klimaat’, ‘Afval & grondstoffen’, ‘Voedsel’ en ‘Natuur & biodiversiteit’.

Op de Aanbodpagina is te vinden wat er dit jaar te doen is. Ook de handleidingen etc. zijn hier te downloaden. Aanvragen/boeken kan met het aavraagformulier, maar ook via de aanbodpagina per activiteit. Het aanvraagformulier wijst zich vanzelf. Log in, vul het formulier in en bevestig je keuze.

Je kunt zelf de dag en tijd kiezen die het beste schikt uit het overzicht. Daarna ontvang je een bevestiging via e-mail en later nog een herinneringsmail.

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, neem dan contact op via het contactformulier. Even bellen kan natuurlijk ook: (071) 5412216.