Meld je aan voor onze nieuwsbrief »

Lespakketten

Met de lespakketten worden leerkrachten geholpen aan levend materiaal in de klas. Informatie en lessuggesties maken het lespakket tot een gebruiks- in plaats van een sierpakket. De toepassing is heel ruim. Het is te gebruiken voor een enkele les of voor een langer project. Het kan ook worden gebruikt bij andere onderdelen van dit programma (zie aldaar).

Samenstelling en verzorging van de pakketten (exclusief) voor de Leiderdorpse scholen gebeurt door het Milieu Educatief Centrum (MEC). De pakketten dient u zelf te komen afhalen. U krijgt bericht over de afhaaldatum en -tijdstip. Aan een lespakket zijn – voor Leiderdorpse scholen – geen kosten verbonden.

U kunt deze website gebruiken om uw keuze van nme-activiteiten te bepalen. Via het menu hiernaast is het volledige aanbod te vinden van het MEC Leiderdorp op het gebied van natuur- en milieueducatie voor het basisonderwijs.

Inschrijven kan via het online aanvraagformulier of m.b.v. het papieren aanvraagformulier dat aan het eind van de zomervakantie naar de Leiderdorpse basisscholen wordt gestuurd.